Mikor kell neked egyedi fejlesztésű webáruház?

Régóta bizsereg benned a gondolat, hogy jó lenne egy egyedi fejlesztésű webáruház, de eddig nem mertél belevágni? Megkönnyítjük a dolgodat. Összeszedtünk 4 esetet, amikor erősen ajánlott saját fejlesztésű webshopban gondolkodnod.

HA NÍVÓS, BEJÁRATOTT MÁRKÁD VAN, DE MÉG NEM ÁRUSÍTASZ ONLINE

Ha már nevet szereztél magadnak a területeden, de még nem törtél be az e-kereskedelmi piacra, akkor nem járathatod le magadat azzal, hogy valamilyen bérelt webshop motorral indulsz. Ezek egyrészt egy kaptafára készülnek, másrészt, ha bármit módosítanál rajtuk, az százezrekbe fájhat. Mindenképp meg lesz kötve a kezed, ha bérelt webáruházat használsz…

Arról nem beszélve, hogy csorbítaná a márkád hitelét, ha úgy tűnne, nem fért bele a keretbe egy saját fejlesztésű webáruház, hanem megelégedtél az olykor fapados verziót kínáló bérelhető megoldásokkal.

HA MÁR VAN LEGALÁBB EGY JÓL MŰKÖDŐ FIZIKAI BOLTOD, ÉS BELÉPNÉL AZ ONLINE PIACRA

Ezt a témát töviről hegyire átnéztük egy ügyfél példáján keresztül a Fizikai boltból online aranybánya cikkünkben. Dióhéjban arról van szó, hogy szinte csak nyerhetsz, ha belépsz az online térbe.

·        Könnyebbé teheted a kommunikációt a vevőkkel

·        Megsokszorozhatod az érdeklődők számát

·        Lebonthatod az üzleted lokalizált mivoltából eredő korlátokat

·        Profitgyártó körforgást hozhatsz létre a webshop és a fizikai üzlethelyiséged között.

Ez a modell egy bolt esetén is működhet, azonban nyilvánvalóan minél több üzleted van, annál nagyobb az esélyed a profitnövekedésre, amely mellett pénztárcagyilkos dolog lenne szó nélkül elmenned.

HA BÉRELT WEBSHOPOD VAN. DE A HIDEG FUTKOS A HÁTADON ATTÓL, HOGY MEGKÖTIK A KEZED

Ha bérelhető webáruházad van, amivel már értékesítesz is, de utálod a kalitkát, amelybe az ilyesfajta webáruházrendszerek zárnak, akkor ideje profi szintre váltanod. Az egyedi webshop fejlesztés egyik kimagasló előnye, hogy képes leszel korlátok nélkül megvalósítani az elképzeléseidet.

Lehet, hogy jelenleg időt, erőforrást, végsősoron pénzt veszítesz azért, mert képtelenség összekötni a saját ERP rendszeredet a bérelhető webáruházmotorral. Képzeld el, mi mindent lehetne építeni, ha megspórolhatnád a manuális működés okozta hátrányt…

Viszont legyünk őszinték!

Akkor gondolkozz azon, hogy a bérelhető megoldásról egyedi fejlesztésű webáruházra térsz át, ha a havi profitod legalább 500.000 – 1.000.000 Ft között van.

 

HA MÉG NINCS SEMMILYEN BOLTOD, DE ELDÖNTÖTTED, HOGY KOMOLY SZEREPLŐKÉNT AKARSZ BETÖRNI AZ E-KERESKEDELMI PIACRA

Van egy zseniális ötleted, netán találtál egy betöltetlen réspiacot, vagy egyedi koncepciót álmodtál meg, esetleg fix célkitűzésed, hogy komoly e-kereskedelmi szereplőként jelenj meg a piacon? Akkor neked egyedi webáruház fejlesztésre van szükséged!

Jó hír, hogy az egyedi webshop fejlesztése nem kerül többe, mintha fizikai boltot próbálnál nyitni, ahol csillagáron fickándozó bérleti díjakon, kauciókon, engedélyeken és tonnányi bürokratikus labirintuson keresztül vezetne az utad a megnyitásig.

MIÉRT VELÜNK KÉSZÍTTESD EL AZ EGYEDI WEBSHOPODAT?

Mert 2012 óta működő online marketing ügynökségként a vásárlók veséjébe látunk, így nem csupán egy szárazan működő webshopmotort adunk a kezedbe, hanem beleépítjük azt a turbóbefecskendezéses rendszert is, amivel nem csak elindulsz, hanem valósággal berobbansz az e-commerce bizniszbe.

És ha igényt tartasz rá, ezen túl is fogjuk a kezed. Nem kell szenvedned a social média posztolással, a PPC hirdetésekkel, vagy épp a SEO-val, mert velünk egyik súly sem nyomja majd a válladat.

Koncentrálhatsz az innovatív, előremutató üzletépítésre.

Tudj meg többet az egyedi webshop fejlesztésről!


#DEV
#webshop
#webáruház
#egyedi webshop

Ajánlott cikkek

Kapcsolat

#Contact

Elérhetőség

Webformance KFT.
info@webformance.hu
Székhely címe: 1097 Budapest,
Óbester utca 13. 4/16.
Adószám: 24193146-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994949
Csanda Viktor
+36 20 992 4249
csanda.viktor@webformance.hu
Forray Anita
+36 30 398 1927
forray.anita@webformance.hu

Írj nekünk!

#Follow