Számolj le a barkács webshop megoldásokkal,
és lépj be az e-kereskedelem elit körébe!

Egyedi webáruház rendszer online marketingre optimalizálva

Megfogtuk az összes kulcsfontosságú funkciót, és beépítettük a webshop rendszerünkbe, hogy Neked kompromisszumok nélküli, bármely piacon működő online profitgépezeted legyen.

10+ éves online marketing ügynökségi és fejlesztői tapasztalatunkat felhasználva készítettük el ezt a webshop rendszert, amit most végre számodra is elérhetővé tettünk.

Webáruházat ma már temérdek cég kínál. Mi azonban 2012 óta működő online marketing ügynökség vagyunk, így a vásárlók veséjébe látunk. Ezért pontosan tudjuk, hogyan kell felépíteni egy internetes áruházat, amellyel valóban képes leszel profitot termelni.

Saját fejlesztői csapatunk legkedvesebb gyermekét szerezheted meg, amelybe több ezer munkaóra, számtalan átvirrasztott éjszaka és kódsorok szemkiszáradásig tartó bűvölése van benne.

Dőlj hátra, és élvezd a Webformance
webshopmotor előnyeit!

  • Korlátlan termékfeltöltés
  • Rugalmas készletkezelés
  • Villámgyors betöltési sebesség
  • Összekötés szinte minden külső rendszerrel
  • Nevetségesen könnyű kezelhetőség
  • Beépített marketing támogató funkciók
  • Folyamatos support lehetőség
  • Több üzlet kezelése (extra díj nélkül)
  • Többnyelvűség beállítása
  • Minden és még több, amit egy modern webáruháznak tudnia kell

Mire leszel képes, ha a mi webshop
rendszerünket választod?

Hátradőlhetsz, és időt takaríthatsz meg!

Nem kell azon rágnod a kefét, hogy külön rendszerből kell kiollóznod az aktuális készletet, ami aztán fölösleges köröktől szabadíthat meg.

Kevesebb ordítozva telefonáló vevőpanasz érkezik amiatt, mert a webshopodban úgy látták, hogy rendelhető például az adott méret vagy szín, miközben már elfogyott a készletről.

Megszabadulhatsz a korlátoktól.

A korlátlan termékfeltöltés megszabadít attól a dilemmától, hogy kompromisszumot kelljen kötnöd az értékesítendő termékpalettádban, mert az például nagyobb havi bérleti díjat eredményezne.

Szabadon kísérletezhetsz, vezethetsz be új termékcsoportokat, ezzel folyamatosan ébren tartva az érdeklődők kíváncsiságát.

Nem megy fel a vérnyomásod attól, hogy eltűnt a fejlesztő.

Biztos hallottál már olyanról, hogy a cégvezető ismerősének nagyon IT tudor barátja csinálta a cég webshopját olcsóért. Aztán amikor égett a ház, mert nem töltött be az oldal, vagy eltűntek a megrendelések, akkor low budget barátunk nem volt elérhető.

Nálunk a webshop rendszer mellé senior fejlesztői csapatot kapsz, és a senior nem az életkorukra utal, hanem a 10+ éves tapasztalatra, amit a rendelkezésedre bocsátanak.

Megtapasztalhatod, mit jelent a csillagos ég egy webshop esetében.

Bármilyen új ötlet, igény felmerül benned, beszélhetsz a Projekt managerünkkel, aki tanácsokkal lát el. Sőt, akár az online marketing csapatunk tapasztalatait is igénybe veheted.

Összedugjuk a fejünket, és legjobb tudásunkat felhasználva megvalósítjuk a vállalkozói álmaidat, hogy valóban elérhesd a csillagos eget. A konkurenciád meg csak pislogni fog. Így minden este nyugodtan fekhetsz le, mert tudod, hogy a céged lendületben van.

Zsebedben lesznek az eredményes webshop marketing kulcsfunkciói

Ha vérbeli vállalkozó vagy, pontosan tudod, nem létezik önműködő, vevőgyártó gépezet. Hogy megnyomsz két gombot, egy elemet ide teszel, hármat meg oda, és tolongnak a vevők, ömlik a pénz.

Viszont okosan felépített online marketing stratégia, amit kemény munkával tökéletesre lehet fejleszteni, igenis létezik.

Ehhez adunk meg neked minden eszközt a webáruház rendszerünkbe építve: hírlevél, nap terméke, kuponok, kedvezmények, vásárlói csoportok, termékmatricák, vásárlás ösztönző rendszerek, stb.

És egy kis fűszer a webáruházad marketing támogatásához: ha a Webformance webshop rendszerét választod, egy sor online marketing szolgáltatásunkat VIP kedvezménnyel szerezheted meg

Garancia

Mi nem csak elkészítjük az internetes áruházadat, hanem biztosítunk, hogy bármilyen webshopos technikai gubanc esetén is számíthatsz ránk.

Habár elenyésző az ilyen esetek száma, az internet és a számítógépek világában bármi megtörténhet, nekünk és a vállalkozásodnak is az a fő, hogy a webáruházadban minden gördülékenyen menjen.

Üzemeltetési csomagjaink keretein belül SLA kötbér garanciát vállalunk a hardware infrastruktúra és a weboldal működésének folyamatosságára.

Ajánlatot kérek

Mi történik az űrlap elküldése után?

1. Kollégánk 1 munkanapon belül megkeres, hogy egyeztessétek a részleteket. Ekkor tisztázzátok, milyen webshopot szeretnél, milyen funkciókra lenne szükséged.

2. Miután megismertük az igényeidet, a feladat összetettségétől függően 1-3 munkanapon belül kidolgozzuk a részletes árajánlatot, amelyet e-mailben elküldünk részedre.


Webformance Kft.
Székhely címe: 1097 Budapest, Óbester utca 13. 4/16.
Adószám: 24193146-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994949

+36 20 992 4249

info@webformance.hu