Lenyűgöző, egyedi webáruház készítés borászatoknak

A borászatok, pincészetek ragyogó értéket adnak a termékeikkel. Nem pusztán néhány pohár alkoholról van szó, hanem egy előkelő vagy hangulatos pillanatról is, ami az elfogyasztáshoz társul.

Ezt az igényességet, a minőségi együtt töltött időt szinte kötelesség eljuttatni a lehető legtöbb emberhez. Ebben segíthet az egyedi webshop. Ehhez az első lépés a borhoz méltó weboldal elkészítése, lehetőleg egyedi webáruházzal összekapcsolva, hogy az érdeklődők azonnal vásárolhassanak a termékből.


AZ EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS BORÁSZATOKNAK IS MEGÉRI?

Röviden, igen. A saját termékek közvetlen értékesítése megsokszorozhatja a profitot. A vásárlók zömében prémium terméket keresnek, így nem jelent gondot nekik az esetleges szállítási költség, főleg, ha “wow” élményt nyújtó kiegészítőkkel is találkoznak, mint például egyedi üzenet a bor mellé, netán a borcímkére nyomtatható saját szöveg.

Plusz a borászatnak esélye nyílik további társított termékek, szolgáltatások értékesítésére az egyedileg fejlesztett webáruházban. Ilyen lehet a bornyitó vagy akár a pincészet környékéről származó ajándéktárgyak árusítása. 

A készletkezelési és esetleges speciális igények miatt többszörösen megéri az egyedi webáruház fejlesztés egy pincészet számára. 

Egy profi webshopba beépíthető automatizmusok segítségével (számlázás, készletkezelés, szállítási folyamatok) akár egyetlen ember is képes lehet kezelni az online bolttal járó adminisztrációs és ügyfélszolgálati teendőket.

A presztízsen túl a funkciószabadság miatt kiemelten ajánlott, hogy a pincészet ne a bérelhető, vagy sufni-megoldások felé vegye az irányt, hanem igyekezzen azt a prémium színvonalat prezentálni az interneten is, amit a borai nyújtanak az embereknek a mindennapokban.


2 az 1-ben: PRÉMIUM WEBOLDAL + WEBÁRUHÁZ

Senki nem fogja elhinni, hogy minőségi borokat árulsz, ha a márkádat beütve a keresőbe elavult honlapba vagy barkács weboldalba botlik. Hatványozottan igaz ez, ha a borászatodnak étterme is van, amely alkalmanként esküvői helyszínnek ad otthont.

Ha szeretnél (új) weboldalt, de nem akarsz külön költeni a webáruházra, akkor erre nincs is szükséged. Egy webshop készítő cég gyönyörűen megoldja Neked 2 az 1-ben. 

Egy webshopban nem csak a termékek jelennek meg szárazon (vagy édesen:). Az online bolt aloldalain éppúgy elfér, sőt kötelező megjeleníteni a borászattal, pincészettel kapcsolatos friss tartalmakat, információkat.

Remek kapcsolódási pont, ha a potenciális vásárlók megismerhetik a borászatban dolgozókat, az elkészítési folyamatokat, bepillantást nyerhetnek a különböző fázisokba, vagy ahhoz kapnak tippeket, mikor, milyen módon érdemes az adott pincészet borköltémenyeit “bevetiük”. Például milyen ételhez melyik bor illik.

Ez mágnesként vonzza majd az embereket.

Egyszerre emelheti a pincészet szakmai státuszát, és a szórakoztató tartalmak miatt növelheti a látogatottságot. A vonzó tartalmat pedig a Google is meghálálja, így a borászat a keresőben is előkelőbb helyre kerülhet.

Ha például a borászat eseményeken is részt vesz, éttermet üzemeltet, azokhoz saját menüpontokat lehet kialakítani a webshopban. Így mindegyik szolgáltatáshoz külön aloldal társulhat, amellyel a pincészet az összes szolgáltatását igényesen és harmonizáló arculattal mutathatja be.

Egyedi webáruházfejlesztéssel sem kell lemondani az egyéb értékesítési csatornákról.

Nem arról van szó, hogy ha egy pincészet saját webshopot készíttet, akkor sutba kell dobnia a partnerséget a nagy áruházláncokkal. Egyszerűen megnyit egy új értékesítési csatornát. Attól még vígan tagja lehet a Borháló, a Bortársaság vagy más borhálózatnak.

Sőt! Erről az érdeklődőknek is beszámolhat, hogy akiknek kényelmesebb, keressék ott a borokat, pezsgőket.

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉSSEL MEGNYÍLIK AZ ÚT A HATÉKONY ONLINE MARKETING FELÉ

Egyedi webáruház készítésével temérdek online marketingeszköz elérhetővé válik a borászat számára.

  • Hírlevél feliratkozók gyűjtése. 
  • Mérhető, célirányos Facebook hirdetések futtatása. 
  • Google Ads kampányok okos megtervezése Google Shoppinggal kiegészítve. 
  • Örökzöld SEO tartalmak készítése, melyeknek hála ingyenesen jöhetnek a látogatók a keresőből. 


Bőséges repertoár és egy sornyi kiaknázatlan lehetőség, amellyel 1-2 hónapon belül akár a Te pincészeted, borászatod is élhetne.

Ha szívesen beszélnél szakértővel a lehetőségekről (ingyenesen), kattints ide!

Vagy 

Nézd meg, milyen meglepő előnyei vannak a mi egyedi webshop rendszerünknek!

 


#DEV
#WF
#webshop
#webáruház
#egyedi webshop
#webáruház fejlesztés
#webshop fejlesztés

Ajánlott cikkek

Kapcsolat

#Contact

Elérhetőség

Webformance KFT.
info@webformance.hu
Székhely címe: 1097 Budapest,
Óbester utca 13. 4/16.
Adószám: 24193146-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994949
Csanda Viktor
+36 20 992 4249
csanda.viktor@webformance.hu
Forray Anita
+36 30 398 1927
forray.anita@webformance.hu

Írj nekünk!

#Follow