Miért éri meg egy építőipari cégnek a modern weboldal?

Megdöbbentő belegondolni, mennyit lendíthet egy építőipari vállalkozáson a korszerű webes megjelenés, és ehhez képest mennyire kevés szó esik róla. Pedig, ahogy a szakértő munkatársak, erős referenciák, továbbajánlások drámaian sokat számítanak, úgy az adott építőipari cég honlapja is rengeteget nyomhat a latba.

Tévhit, hogy a minőségi weboldalt csak a nagykutyák engedhetik meg maguknak, és csakis számukra lehet jelentősége. 

Látod magad előtt, ahogy az egyik elégedett ügyfeled téged ajánl a barátjának? Áradozik rólad, aztán amikor az illető felkeresi a honlapodat, a lendülete megfeneklik, mert korszerűtlen, elavult, átláthatatlan, netán úgy fest, mintha tíz éve nem frissült volna (és lehet, hogy így is van). 

Biztos vagy benne, hogy ezzel nem veszíted el őt, mint potenciális megrendelőt? És ha igen, nem morzsolódhatnak le fájdalmasan sokan pont emiatt? 


A MODERN WEBOLDAL EGY ÉPÍTŐIPARI CÉGNEK (NEM CSAK) PRESZTÍZSKÉRDÉS

De kétségkívül valamennyire az is. Ez képvisel Téged, az egész vállalkozásodat napi 24 órában. 

Úgy tekints rá, mint, amikor az ügyfeledet az irodádba engeded be. Ha tudod, hogy jönnek Hozzád tárgyalni, valószínűleg rendbe szeded a helyiséget. Próbálsz minél bizalomgerjesztőbb külsőt mutatni. 

A honlapod esetében sem szabad ezt másképpen tenned. 

Szerezd meg előre azt az elismerést a weboldaladdal, amire később az elvégzett munkáddal szolgálhatsz rá. Más szavakkal; már a honlapod tükrözze a majdani munkád minőségét.


MUTASD BE HOZZÁD MÉLTÓ MÓDON A REFERENCIÁKAT!

Szépet alkottatok a csapatoddal? Mutasd be lélegzetelállító módon a honlapodon keresztül! Ehhez gyönyörű képekre, minőségi prezentálást biztosító weboldalra van szükséged, ami bizalmat kelt, segíti az érdeklődőt a minél mélyebb elköteleződésben.

Így lehet valódi “wow” élmény számára a honlapod. 

A referenciák minőségi bemutatása pedig pulzusnövelő inspirációvá válhat. Elragadhatja az “én is ilyet akarok” érzés, és amikor Veled vagy kollégáddal beszél, a képek révén egyszerűbben mehet az ötletelés is.


EGY PROFI WEBOLDALLAL AZ ÉPÍTŐIPARI CÉGEN BELÜL IS FELGYORSULHAT A MUNKA

Ha van valaki, aki alkalmanként időt szán a weblap feltöltésére, annak nagy valószínűséggel lenne más dolga, amivel a vállalkozás szempontjából hasznosabban tölthetné az időt. Ráadásul, ha ezt egy olyan felületen keresztül kell tennie, ami lassú, nyögvenyelős, bonyolult, akkor hosszútávon még többet veszíthetsz.

Már csak ezért is célravezető megoldás egy modern weboldal készítése, ahol minden gördülékenyen megy. 

Nem beszélve arról, hogy az online marketing az építőiparban is kulcsfontosságú, ha más nem, a szakmai presztízs miatt. Ezért a frissülő tartalomnak mindenképpen kiemelkedő elemnek kellene lennie a vállalat kommunikációjában. 

Ezt a problémát a honlapkészítés teljes folyamatával együtt végigmenedzselhetjük számodra, így te száz százalékban a növekedéssel és a projektekkel foglalkozhatsz.


AKÁR WEBSHOP IS KAPCSOLHATÓ EGY MODERN WEBOLDALHOZ

Ha bizonyos építőipari termékek forgalmazása, árusítása is része a tevékenységeidnek, szuper megoldás, ha országos vagy akár európai szinten biztosítod a vásárlási lehetőséget. Méghozzá online, egy modern webáruház segítségével.

Ez az építőiparban sem ördögtől való. Sőt! 

A partnerekkel nem kell hosszasan telefonálgatni, mire sikerül leadniuk egy rendelést. Megtehetik azt 0-24-ben online, a webshopodon keresztül. Aztán majd, ha valami miatt célirányosan kell egyeztetni, akkor ráértek azt telefonon megbeszélni. 

Akkor is működik ez a módszer, ha netán gépek bérbeadása lenne a céged fő vagy melléktevékenysége. Nézd meg például egyik referenciánkat, a Profirent weboldalát, milyen zseniálisan szolgálja a felhasználók igényeit, lehet eszközöket bérelni, de vásárolni is rajta.

Ha érdekelnek weboldal/webáruház rendszerünk legmeglepőbb előnyei, kattints ide.

Ha szívesen beszélnél inkább a webes megjelenésed fejlesztéséről, vedd fel velünk itt a kapcsolatot.


#DEV
#WF
#weboldal fejlesztés
#reszponzív weboldal
#egyedi webshop
#webshop fejlesztés

Ajánlott cikkek

Kapcsolat

#Contact

Elérhetőség

Webformance KFT.
info@webformance.hu
Székhely címe: 1097 Budapest,
Óbester utca 13. 4/16.
Adószám: 24193146-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994949
Csanda Viktor
+36 20 992 4249
csanda.viktor@webformance.hu
Forray Anita
+36 30 398 1927
forray.anita@webformance.hu

Írj nekünk!

#Follow